MARS 2018:


180308

I lördags (den 3:e mars) så fyllde vår fina underbara S* Altaicas Cheetah - Tea 10 år. Så denna katt på olika sätt gjort vårt liv rikare. Hon har en självklar plats i vårt liv och en del i vår 4-benta flock. Tea har möjlighet att vara ute, men vintertid är det ofta i hennes uppfattning mysigare inne. Snöoväder, blåst och kyla är inte uppskattat och det blir dagar när solen tittar fram som hon gärna går ut.

Tea uppskattar också att följa med på våra olika aktiviteter, fiske, jakt, promenader, besök hos vänner, fjällturer, husvagnsdagar... listan kan göras lång. Hon trivs i vårt sällskap och tar gärna del i nya miljöer med sin nyfikenhet och trygghet.

I sommar hade vi uppskattat besök av Tea's uppfödare, Lars och Catharina Petersén, S* Altaicas. Vi har besökt dem med Tea men visst var det roligt att de kom hit och tog del av Tea's  hem och liv med oss. Genom dessa 10 år har vi haft regelbunden och värdefull dialog med hennes uppfödare, tänk man skaffar sig katt och vi fick på köpet med en relation till Lars och Catharina. Än en gång stort TACK till Lars och Catharina för att vi fick möjligheten och förtroendet att ha Tea som en del av vårt liv.

 

Lite blandade bilder från Tea's 10 år med oss...

 


Innan Tea flyttade till oss.

 


 


Tea vinterfiskar med husse.

 

 

 

 


Tea och Leo

 

 


Tea är med på harjakt.

 

 


Tea är med på en tur i fjällen.

 


Att vandra i fjällen ger behov av vila och återhämtning... Tea kryper in i en av ryggsäckarna.

 


Tea och Moly

 

 


En till resa där Tea följer med oss till fjällmiljö.

Se mer bilder på Tea»

 


 


Foto: Catharina Petersén

S* Altaicas Niko, som är ett syskonbarn till Tea och även han är född den 3:e mars.
Visst är det en mäktig och vacker hane?
Tack Catharina för bilden och grattishälsningarna till vår Tea.

 

Vi önskar er besökare en trevlig kommande helg.